Tuesday, June 23, 2009

Good News!!!!

OMG OMG OMG...My friend, June is pregnant!!!!!...5 weeks now...baru je dpt berita happy ni siang tadi...I'm happy for her...June got married with her beloved hubby (who is also my classmate zaman UPM) in March 2009...masih ada aura pengantin baru tetapi sudah preggy...alhamdulillah!!!!....

Dijangka bersalin 25 Feb 2010...So, kawan2 KPM, sila simpan duit nak beli hadiah baby pulak pasni...baru je beli hadiah utk wedding, kene prepare for baby pulak...hehehe....


Ok...saye pulak kene gi Kem BTN kat Ulu Sepri, Rembau hari Khamis ni...sampai Isnin...lama sungguh...baru dpt surat...mmg busy la nak siap2 kan barang...handphone akan disimpan oleh fasilitator...I'm going to miss my hubby so much!!!...huhu...hehe..tapi semangat harus dikuatkan...mari berkursus tatanegara...:-)...


OK...till then...Just wanna share the happy news of the preggy June...:-)...

June semasa masih bergelar 'Cik'...

Puan June and us...:-)...

4 comments:

The Queen Bee said...

hi alia... tgk blog ni mcm familiar je tuan punya mukee.. rupa2nye kita jumpa hari tu kat coffee bean. :)

nice meeting u!

mr_habuk said...

congrat to june..awak bila lagi..??

kaseh.alphalipid said...

hye aleya..

jenguk blog saya http://kaseh-alphalipid.blogspot.com/
breakfast for smart people. Great product, great business!!

for more detail, view http://kaseh.alphalipid.cc

tak salah mencuba:)

kimimclaren said...

salam aleya, cantik lah handbag mu itu.... itu benda pertama yang akak nampak..