Sunday, June 7, 2009

2 Hari di KLCC

Salam peeps..last week I spent 2 days at KLCC..Wednesday and Thursday because of SMIDEC 2009..my fruit peeler di pamerkan kat situ under booth MOHE (Ministry of Higher Education)...but penyelidik adalah dialu2kn dtg sebab yg akan jaga products are staffs from RMC...so kami dtgla sekejap2 je...


Saye...

Selebihnya, kami berjalan2 melawat other booths...Antara booth yg menjadi kesukaan saye, mestila negeri Sarawak...sbb dpt cuci mata tgk kek lapis yg cantik2...and mmg dah plan dari awal utk beli bawak balik...hehe...

Kek lapis Sarawak yg menggoda...:-)..


Another booth yg menjadi kesukaan was negeri Perak...ni mcm ada tarikan magnet sikit utk pegi sbb my hubby org Perak...hehe...sesampainya dkt dpn booth, tetiba nampak makanan2 yg sgt best...ada gerai jual Rendang Tok dlm paket...haha...rasenye sedap pulak tu...cepat utk disediakan...hehe...so saye pun beli la jugak...ada jugak sambal tumis ikan bilis yg sedap..hehe..tapi sedap lagi yg saye buat kot...:p...ikut resepi mak mertua yg juga org Perak...:-D...

Sedapnye Rendang Tok!!!

2 hari berturut2 asik dtg dua2 booth negeri Sarawak and Perak to repeat purchases...hahahaha...bukannye senang nak jumpe barang2 ni sebab ada yg tak dijual kat KL..so saye pun amik contact number dua2 penjual...kek lapis tu nak beli lg utk raya tahun ni..:-)..

On Thursday, I met a friend of mine...Ninie...dia keje dgn Petronas...tapi sgt suka berbisnes...my first tudung Ekin D.I.Y, i beli from her blogshop la...hehe...so this was the first time kami berjumpa...she was a nice person...Thanks sbb belanja I my fav vanilla milk from The Coffee Bean ya Ninie...:-)....

With Ninie...


Sebelum jumpe Ninie, sempat singgah Parkson utk beli kasut hitam from Lewre..minggu dpn nak gi BTN...so kena pakai kasut bertutup hitam...:-)...

OK..that's all about my activities...Till then....:-)...

3 comments:

Miss J said...

Huhu..congrats..hasil kerja sudah dipamerkan! So proud of you ;)

Anyway, nak gi BTN? Dah dapat tempat ker? Bestnyerrr....update! update!

Puan ALeya said...

hehe...dah berkali2 dipamerkan sampai poster tu pun recycle je yg sebelum ni punye...hehe...

yup2..gi BTN..tmpt dah dpt...seperti biasa,tunggu biasiswa...hehehe...nak apply biasiswa harus ada sijil BTN dulu...:-)...

N-Style Busana- Your Muslimah Apparel Gateway said...

hi eila...nice to meet u jgak..nanti blh jumpa lg kalu free ekk...

kwn i yg emi tu ni salesblog dia:http://shoppingvalley.blogspot.com/

dia baru create blog :-)