Thursday, April 2, 2009

My Recent Activities....

Salam...entry ni terhasil utk hilangkan rasa mengantuk yg teramat sgt time tgh menaip proposal tadi...hehe...tgh hari nanti nak pack barang2...mlm ni nak bertolak ke Tioman Island..ade family day utk staff kolej 10...my husband is one of K10's fellow...hehe...so berjalan free la ni kirenye...:p..

Last week we went to Malacca because hubby had seminar there...sikit je gambar yg diambil...one of them is the picture below...time tgh nak lunch...hehe...

Asik makan je bile pegi kursus...mmg menggemukkan...hehe...

Memandangkan nak pegi Pulau Tioman ni, kite kena la pakai kasut yg sesuai...bukanla heels or wedges seperti yg biase saye lakukan before ni...hehe...kasut sport lame zaman student2 dulu dah terkoyak...jadi mesti la ada kasut baru utk pakai kat kawasan pantai nanti...hehe...so yesterday hubby and me went to al-ikhsan Bangi to buy shoes for me...hehe..

Kasut kami...:-)...

Tapi dlm gambar ni ade 2 kasut...kasut sebelah lagi tu saye hadiahkan utk hubby for his birthday...wlpn dah lepas dah birthday dia and already gave him a pair of boot, but surprised!!!..hehe...both of these shoes are from Adidas brand...wlpn kasut saye tu tak mcm kasut sport,tapi ok la kan...sekurangnye bole bawak jalan2 lain kali...hehe...sebenarnye tak berape minat nak beli sport shoes...:p...


Utk org yg amat susah utk pilih kasut mcm saye ni sbb bukan semua kasut saye bole pakai, kasut ni saye rase sesuai sbb tapak dia ada foam yg dipanggil FitFoam yg dpt support tapak kaki saye yg cepat sakit...huhu...sebelum ni, pakai wedges from Bata je sbb itu paling sesuai since tapak dia dipanggil ComFit...ni pun lembut je...selain tu, saye ade jugak Crocs wedges & Lewre sandal yg bertapak lembut...hehe..itu saje la kasut2 saye...tapi yg paling slalu pakai, Bata tu la...hehe...at least dpt berjimat dari satu segi...:p...


OK...kat bawah ni adalah gambar tudung kegemaran saye dari jenama deZAHRA...tudung ni ada dua tone warna...kainnye jenis baldu...sgt lembut and selesa dipakai...moreover, colour tudung ni akan nmpk berbeza dari angle2 yg berlainan bile kena cahaya...hehe...warna sebenar dark purple with blue stripes...tapi kadang2 nmpk mcm hitam bergantung pada cahaya...cewahhh...description lebih2 lak..ape2 pun, ni tudung favourite saye..:-)...

Tudung kesayangan saye...:-)...

Ok...yg di bawah ni pulak adalah hadiah yg saye beli for someone's birthday...hehe...she is so lovely and I wish to give this special spa collection from The Body Shop...comel je...:-)....selamat berspa kepada penerima ni...Happy Belated Birthday from me..

Special pressie for a very special woman...:-)...

OK...mata saye dah tak mengantuk lg...dah bole sambung menaip proposal...Tata all...:-)...

3 comments:

MaiZatuL said...

wei...keje ko nie asyik berjalan jer...jeles sey...ak tesis xsiap lg...ahahah...dun worry..pas nie ak tunjukkan ko beberapa benda br...check update ak k...huhuhuhu...but not 2day la...

the girl in stiletto said...

kasut kamu tuh sungguh comel!!!! :D

Madam Hana said...

saya teka bodyshop tu utk siapa boleh? whahahahaha..
letak la gambar eppy pakai tuzedo tu, pastu bleh promote.