Thursday, February 12, 2009

I'm going to miss my sister...huhu....

Hari sabtu ni, 14 february, my sister 'Aisya will be going back to Melbourne, Australia..dah lame dia cuti (3 bulan), skrg dah tiba mase nak buka sem kat Monash University (Pharmacy Campus, Melbourne)...nanti nak kumpul duit nak pi Aussie...hehe...

Hari ahad lepas bawak adik2 pi KlCC berjalan and bershopping...I'm going to miss this moment bile dia dah balik sane nanti...huhu...kene tunggu end of this year baru dpt jumpe balik...tu pun kalau dia balik and kalau i'm still here in Malaysia...hehe...

4 comments:

Encik Azrin Yang Garang said...

ala la la la .. kakak comel yang manja dan yang sangat baik bersama suami.
tak per nanti meh datang sini la. banyak tempat boleh pergi.

Puan ALeya said...

yeke...u sponsor la kami...:p...

zhair said...

alia.. ingat janji ko aritu. hehe. tak sempat nk jumpa dia..

Puan ALeya said...

haha...ko yg lambat...:p...nanti la bile ade peluang,akak ajak ye...:-D...